O MENI

Marina Lehki

Stručni specijalista za bankarstvo, financije i osiguranje
Heal Your Life trener
Business coach
NLP practitioner
Kristaloterapeut

Temeljem 24-godišnjeg bankarskog staža na poslovima savjetovanja, kreditiranja i voditelja za poslovanje sa stanovništvom, te završenog obrazovanja i zvanja Stručna specijalistica menadžmenta bankarstva, osiguranja i financija, došla sam do spoznaje da je građanima potrebna stručna i neovisna pomoć oko upravljanja i planiranja osobnih financija. Kako bih im u tome pomogla, odlučila sam ući u poduzetništvo, otvorila sam obrt pod nazivom ENERGIJA NOVCA, obrt za usluge savjetovanja i proizvodnju.

Važna mi je vaša budućnost

Nakon završenog programa NLP practitioner i Business Coach, te licence trenera Heal Your Life® (prema metodologiji i filozofiji Louise Hay) stekla sam dodatne kompetencije za povećanje osobne i poslovne učinkovitosti, te čitav niz vještina korisnih za lakše i učinkovitije ostvarivanje ciljeva, učinkovito upravljanje emotivnim stanjima, veću fleksibilnost i snalaženje u različitim situacijama, te bolje razumijevanje sebe i drugih.

Misija

Moj odlazak iz svijeta bankarstva ima misiju osvijestiti i poticati žene da postanu financijski odgovorne i financijski neovisne. Preuzimajući kontrolu nad svojim financijama žene mogu steći samopouzdanje i graditi financijsku budućnost te postati financijski neovisne i financijski slobodne.

Kroz nesebično dijeljenje stečenih znanja i iskustava, pozitivne energije i ljubavi, ljudima želim pomoći u postizanju zdravijeg i sretnijeg života te unutarnjeg balansa. Potičem ih da izađu iz svojih okvira i da naprave pozitivne promjene u svojim životima. Svaka metoda rada na sebi je dobrodošla i vrijedna. Rad na sebi je proces prihvaćanja sebe, proces voljenja sebe. I dokle god u nama postoji sram ili osjećaj krivnje, postoje dijelovi nas koje još nismo prihvatili i na kojima treba raditi.

Iz medija

Sloboda žene leži u financijskoj
neovisnosti.

Djelujem u segmentu financijske pismenosti i stvaranja financijske neovisnosti žena.

Želite promjenu?