O MENI

Marina Lehki

Stručni specijalista za bankarstvo, financije i osiguranje
Heal Your Life trener
Business coach
NLP practitioner
Kristaloterapeut

Temeljem 24-godišnjeg bankarskog staža na poslovima savjetovanja, kreditiranja i voditelja za poslovanje sa stanovništvom, te završenog obrazovanja i zvanja Stručna specijalistica menadžmenta bankarstva, osiguranja i financija, došla sam do spoznaje da je građanima potrebna stručna i neovisna pomoć oko upravljanja i planiranja osobnih financija. Kako bih im u tome pomogla, odlučila sam ući u poduzetništvo, otvorila sam obrt pod nazivom ENERGIJA NOVCA, obrt za usluge savjetovanja i proizvodnju.

Neovisna sam

Važna mi je vaša budućnost

Danas je teško dobiti objektivnu financijsku sliku, objektivan financijski savjet jer su svi koji upravljaju našim novcem po različitim institucijama vođeni prvenstveno vlastitim koristima i provizijama, pitanje je čak i koliko im je bitan ishod tog novca u konačnici. Upravo se po tome razlikujem, neovisni sam financijski coach i nemam potpisan ugovor o proviziji s financijskim institucijama tako da dajem potpuno objektivnu financijsku sliku. U interesu mi je pomoći vam u kreiranju stabilne financijske budućnosti i financijske neovisnosti.

Nakon završenog programa NLP practitioner i Business Coach, te licence trenera Heal Your Life® (prema metodologiji i filozofiji Louise Hay) stekla sam dodatne kompetencije za povećanje osobne i poslovne učinkovitosti, te čitav niz vještina korisnih za lakše i učinkovitije ostvarivanje ciljeva, učinkovito upravljanje emotivnim stanjima, veću fleksibilnost i snalaženje u različitim situacijama, te bolje razumijevanje sebe i drugih.

Misija

Moj odlazak iz svijeta bankarstva ima misiju osvijestiti i poticati žene da postanu financijski odgovorne i financijski neovisne. Preuzimajući kontrolu nad svojim financijama žene mogu steći samopouzdanje i graditi financijsku budućnost te postati financijski neovisne i financijski slobodne.

Kroz nesebično dijeljenje stečenih znanja i iskustava, pozitivne energije i ljubavi, ljudima želim pomoći u postizanju zdravijeg i sretnijeg života te unutarnjeg balansa. Potičem ih da izađu iz svojih okvira i da naprave pozitivne promjene u svojim životima. Svaka metoda rada na sebi je dobrodošla i vrijedna. Rad na sebi je proces prihvaćanja sebe, proces voljenja sebe. I dokle god u nama postoji sram ili osjećaj krivnje, postoje dijelovi nas koje još nismo prihvatili i na kojima treba raditi.

Iz medija

Sloboda žene leži u financijskoj
neovisnosti.

Djelujem u segmentu financijske pismenosti i stvaranja financijske neovisnosti žena.

Želite promjenu?

Kontaktirajte me