ZAVOLITE SEBE

Iscijelite svoj život

Radionice

Prema metodologiji i filozofiji
Louise Hay

Kroz radionice Heal Your Life® „Zavolite sebe, iscijelite svoj život“, „Oslobađanje od negativnih poruka“, „Kreativna vizualizacija“ i mnoge druge vezane uz osobni rast i razvoj, mijenjat ćemo uvjerenja koja nam ne služe i ne omogućavaju napredak, učimo kako zavoljeti sebe u potpunosti, s manama i vrlinama, pronalazimo načine kako preuzeti odgovornost i kontrolu nad svojim životom, sve to sa svrhom povećanja kvalitete života. Osim radionica dostupan je i individualan rad.

Louise Hay je osnivačica pokreta samopomoći i začetnica ideje da pozitivnim stavom možemo promijeniti svoju stvarnost, da svakom svojom mišlju kreiramo vlastitu budućnost, da misao možemo u bilo kojem trenutku promijeniti. Putem Heal Your Life® programa mnogi su unaprijedili svoj život i sada uspješno kreiraju svoju stvarnost. Kroz radionice Louise Hay ću vam pomoći promijeniti vaše misli i iskustva. Naučit ću vas koristiti afirmacije i potaknuti vas na promjene, vratiti vam vjeru u bolje sutra.

Život je beskrajna prilika da volimo sebe, prošlost, sadašnjost i budućnost. Voleći i prihvaćajući svaki dio sebe doprinosimo iscjeljenju. Kako možemo biti cjeloviti i izliječeni ako odbacujemo bilo koji dio sebe. Iscjeljenje podrazumijeva da sebe učinimo cjelovitim ponovno, da volimo sebe, svaki djelić sebe, sebe u cijelosti.

Louise Hay

Osvijestite negativne misli i uvjerenja

Prihvatite sebe i svoje zasluge u potpunosti

Naučite živjeti život kakav zaslužujete

Promijenite misli, iscijelite
svoj život

Život bez smisla je život ispunjen svakodnevnim nezadovoljstvom i vječnim traganjem.
Dajte svom životu smisao, dajte mu ljubav.
Naučite primati ljubav, ne tražite je od drugih, primite ljubav od sebe.
Svakodnevno se počastite dozom ljubavi prema sebi.

Usudite se raširiti krila
Usudite se letjeti

Rad na sebi je najbolje i najisplativije ulaganje u vašem životu, predivno iskustvo.

Kontaktirajte me

  Ime *

  Prezime *

  Email adresa*

  Broj telefona

  Predmet

  Kako Vam mogu pomoći?